zaterdag 21 maart 2009

Mooi weer

Het was supermooi weer vandaag. Jammer dat ik moest studeren. Ik ben wel even naar de winkel gegaan om ingrediënten te kopen voor mijn middageten: spinazie-kaas-toast. Volgende week wil ik naar een hamam gaan, een Turks bad. Een Erasmus die ik ken heeft er een in Kadiköy (in het Aziatische deel) geprobeerd die niet erg toeristisch is en ik wil daar een kijkje gaan nemen. Ik wil ook eens tavla spelen in een nargile bar. En verder ga ik werken aan een paper-voorstel dat ik moet afhebben vrijdag. We moeten een paper schrijven voor Turkish Politics and Foreign Policy en we zijn vrij om een onderwerp te kiezen. Ik ga de Turks-Iraanse relaties onder de loep nemen.

3 opmerkingen:

  1. Toen ik wakker werd, schoot de naam van de patissier me te binnen. Je hebt dat zo: als je je ergens niet op concentreert, werken de grijze celletjes automatisch en vind je wat je niet zocht. De patissier heeft zelfs een website: www.hacibekir.com.tr/. Slaapwel

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dag Bart, we zijn momenteel aan het kijken naar en lezen van je website bij je mama en papa. 't Is immers 22 maart, doet dit een belletje rinkelen? We hebben net barbecue gegeten en opa is nu stiekem een sigaretje aan het roken. Volgende week is het hier zomeruur, dus een uurtje minder slapen, maar gelukkig dan wel wat langer klaar 's avonds. Het is hier nog altijd fris voor de tijd van het jaar dus we zijn jaloers op het goede weer ginder. Ik zou er wat voor over hebben om zo eens een namiddag languit in de zon te kunnen liggen. Nu, als ik hoor hoeveel je moet studeren, zal jij dat wellicht ook niet doen.... Lukt het zo'n beetje, alles in het Engels, dat is wel aanpassen.
    Alvast veel groeten hier van ons, hou je goed. We hoorden het verhaal van de Turkse rokers op je kamer. Leuk is inderdaad anders, ik hoop dat je kamergenoot nu toch wat meer rekening met je houdt. Voor ons is dit vanzelfsprekend, maar dat is het blijkbaar niet voor iedereen.

    groetjes
    Geert en Lieve

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hey!
    Bedankt! Het Engels lukt goed. Ik kan natuurlijk niet dezelfde nuances maken als in het Nederlands. Mijn kamergenoot heeft zich ondertussen verontschuldigd. Ik ben er blij om en hij heeft echt al zijn best gedaan om vriendelijk te zijn tegen mij.
    Groetjes,
    Bart

    BeantwoordenVerwijderen